Uutiset
Arkisto
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Kesäduuni OP:n piikkiin

Oletko 15-17-vuotias? Haluatko mukavan ja monipuolisen kesätyön kahdeksi viikoksi kesäkuun alussa? Suomen Luisteluliitto on mukana valtakunnallisessa Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa, jossa 300 nuorelle on mahdollista hakea Kesäduuni OP Helsingin piikkiin. Hakuaika on 18.4. asti. Lue lisää ”Kesäduuni OP:n piikkiin”

Tervetuloa Honkiniemen leirille 10.-12.5.

Luisteluliiton perinteinen I-kesäleiri järjestetään SU:n toimesta Ähtärinjärven kauniilla rannalla Honkiniemessä. Leirille ovat tervetulleita harjoittelemaan ja leireilemään niin huippuluistelijat kuin vähemmän aikaa harrastaneet luistelijat sekä kaikki siltä väliltä: lapset, nuoret, aikuiset ja masterit. Leirillä järjestetään myös 2018-2019 Nuoriso- ja Juniori Cup:n päätöstilaisuus. Lue lisää ”Tervetuloa Honkiniemen leirille 10.-12.5.”

Jääurheilukeskus -hanke liikahti eteenpäin; aiesopimus keskuksen kehittämiseksi ja toteuttamiseksi allekirjoitettu YIT:n ja Caverionin kanssa.

Myllypuron Jääurheilukeskus Oy on allekirjoittanut aiesopimuksen YIT:n ja Caverion Suomi Oy:n kanssa. Myllypuron Jääurheilukeskus Oy:n omistavat Suomen Luisteluliitto ry ja Suomen Taitoluisteluliitto ry. Sopimus kattaa hankkeen kehitysvaiheen 1.2.-31.12.2019, jolloin tavoitteena on kehittää monitoimihallin teknistä suunnitelmaa niin investointeihin kuin käyttötalouteen liittyen. Hankkeen suuruus on vajaa 20 miljoonaa euroa. Lue lisää ”Jääurheilukeskus -hanke liikahti eteenpäin; aiesopimus keskuksen kehittämiseksi ja toteuttamiseksi allekirjoitettu YIT:n ja Caverionin kanssa.”

Ikäkausimaaottelu Norjalaisten juhlaa

Nuorten ikäkausimaaottelu kilpailtiin helmikuisena viikonloppuna Norjan Hamarissa vuoden 1994 Olympiahallissa Vikingskipetissä. Edellisvuosista poiketen, kilpailijamaat eivät saaneet jalkeille täysiä joukkueita, vaan mm. Ruotsi yhdisti voimansa Iso-Britannian kanssa, joka sai uudet joukkuekaverit Tanskan jäätyä sivuun kilpailuista. Joukkueiden yhteispisteissä Norja ansaitsi voiton selkeällä piste-erolla.  Lue lisää ”Ikäkausimaaottelu Norjalaisten juhlaa”

Päävalmentaja Mueller tyytyväinen Suomalaisen MM-avauspäivään, mutta parempaa luvassa

Samuli Suomalainen avasi pikaluistelun MM-uransa lauantaina Heerenveenissä sprinttereiden maailmanmestaruuskilpailuissa. Suomalainen on avauspäivän jälkeen 26:s. Lue lisää ”Päävalmentaja Mueller tyytyväinen Suomalaisen MM-avauspäivään, mutta parempaa luvassa”

Suomalainen hakemaan neljää onnistumista MM-jäille

Samuli Suomalaisen kauden pääkilpailu on edessä tulevana viikonloppuna, kun Heerenveenin Thialfissa luistellaan sprinttereiden MM-pikaluistelut. Suomalainen on nyt ensmmäistä kertaa mukana MM-kisoissa. Aikuisten arvokisoista kokemusta on kolmista EM-kisoista 2017 lähtien. Lue lisää ”Suomalainen hakemaan neljää onnistumista MM-jäille”

Suomalainen kahden sadasosan päässä maailmancupin voitosta

Samuli Suomalainen luisteli sunnuntaina lauantaisen 1000 metrin junioreiden maailmancupin kakkospaikan jatkeeksi saman sijoituksen myös 500 metrillä. Lyhimmällä kisamatkalla eroa norjalaiseen voittajaan Odin By farstadiin jäi vain kaksi sadaosaa. Suomalaisen aika oli neo-senioreissa 36,08. Lue lisää ”Suomalainen kahden sadasosan päässä maailmancupin voitosta”

Samuli Suomalainen hopealle junioreiden maailmancupissa

Samuli Suomalainen nappasi kakkostilan pikaluistelun junioreiden maailmancupissa lauantaina Baselga di Pinéssä Italiassa. Vanhemmassa junioreiden sarjassa, neo-senioreissa, kisaava Suomalainen oli ajalla 1.13,63 kuusi sekunnin kymmenystä kisan voittanutta Norjan Odin By Farstadia hitaampi. Lue lisää ”Samuli Suomalainen hopealle junioreiden maailmancupissa”