Uutiset
Arkisto
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Vähä-Vahe maratonin SM-kultaan

Oulun rullaluisteluviikonloppu päättyi sunnuntaina luisteltuun SM-maratoniin, jossa HTL:n Nils Vähä-Vahe kruunattiin Suomen Mestariksi.

Oulun tuplaviikonloppu starttasi Iinatin moottoriradalta lauantaina. Kisapäivänä puhalteli kova tuuli, mutta onneksi sade saapui radan ylle vasta viimeisten starttien aikana, joten kisalle oli tasapuoliset olosuhteet.

Yhteensä 21 kisailijaa neljästä eri seurasta kamppailivat tiukasti Finnish Inline Cupin (FIC) ja Junnu Cupin yhteispisteistä ja sijoituksista. Kisassa nähtiin hienoja suorituksia ja myös yksi rataennätys: Iinatin rataennätys 200 metrin matkalla kirjataan nyt 19,1, HTL:n Teemu Yläsen luisteltua päivän nopeimman ajan.

Oulun tuplaviikonlopun huipennuksessa, SM-maratonilla Virpiniemessä nähtiin valtikan vaihto. HTL:n nuoriso-osasto Nils Vähä-Vahe ja Jani Virtanen veivät kirkkaimmat mitalit kokeneiden luistelijoiden Teemu Yläsen ja Jani Suihkosen edestä. Miesten alle 40-vuotiaiden sarjassa mestariksi luisteli Kristiinan Urheilijoiden Jukka Korpi.

Iinatin moottoriradalla pidettiin rullaluistelun ratakisat. 21 kisailijaa neljästä eri seurasta kamppailivat tiukasti yhteispisteistä ja sijoituksista. Kisapäivänä puhalteli kova tuuli ja sade saapui radan ylle vasta viimeisten starttien aikana, joskaan se ei ehtinyt häiritä tällä kertaa kisoja. Iinatin rataennätys 200 m:n matkalla kirjataan nyt 19,1, HTL:n Teemu Yläsen luistellessa päivän nopeimman ajan.

Katso viikonlopun tulokset >>