Uutiset
Arkisto
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Tervetuloa Luisteluliiton uusille nettisivuille!

sivuilmeUusien nettisivujen toivotaan palvelevan paremmin sekä vanhoja että uusia kävijöitä, niin harrastajia kuin faneja. 

Etusivu on pyhitetty uutisille ja tapahtumakalenterille, sivujen yläosasta löytyvät kaikki Luisteluliiton alaiset lajit ja ylänauhasta lajien harrastamiseen useimmin liittyvät kysymykset, kuten lisenssi ja radat. Muutama pikalinkki sivun vasemmassa yläreunassa auttaa tarkempien kysymysten navigoinnissa. Kaikki hallinnolliset asiat, mm. liiton säännöt löytyvät Liitto-osion alta. Vanhojen sivujen toiminnoista nettitoria ja luistintarvikkeiden vaihtopalstsaa ei ole toteutettu uusille sivuille.

Nettisivu-uudistus koostuu kahdesta osasta. Perusosiot, uutiset ja kalenteri toteutettiin kesän aikana. Kuluvan kauden aikana toteutetaan Tulokset-osio, josta on jatkossa selattavissa pika- ja rullaluistelukisojen suomalaistulokset. Varsinaisesta tulospalvelusta ei vielä ole kyse, mutta jatkossa urheilijakohtaiset tulokset löytyvät aiempaa helpommin nimeä, kisan nimeä tai päivämäärää hakemalla.

Nettisivujen graafinen ilme on osa Luisteluliiton uutta ilmettä. Sama ilme näkyyy jatkossa myös liiton muissa materiaaleissa. Nettisivut totetutettiin yhteistyössä Valo-talossa toimivan Dataladun kanssa.